Bokanbefaling til nye katteeiere

vad-sager-katten1Jeg fikk denne fine boken i gave her om dagen. Det er en svensk bok, og forfatteren har skrevet om katter i over 20 år. Spørsmålene i boken er sendt inn av katteeiere til en spalte i ett svensk ukeblad. Hun har samlet spørsmål fra alle slags tema vedrørende katt, men hovedsaklig adferd der hun forklarer eiere hvorfor katter gjør som de gjør, og hva man kan gjøre for å løse eventuelle problemer med uønsket adferd på best mulig måte. Det er vinklet for både ute og innekatter, rasekatter og huskatter. Jeg syns boken gir ett fint innsyn, og dekker mye av det jeg selv har opplevd å bli spurt om som oppdretter. Jeg har hatt katt hele livet, men alle katter er forskjellige og man vil treffe på nye problemstillinger. Så det er ikke nødvendigvis kun folk som ikke har hatt katt før som kan dra nytte av å eie denne boken. Det skader heller ikke at boken har bilder av en nydelig ragdoll som er barnebarn av min egen Janis. Boka er helt ny, den kom ut i september i år.

ISBN: 9789188207128
Sider: 206

Kan kjøpes: Her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *