Statusoppdatering oktober 2016

Nå er det en stund siden jeg la ut noe her på bloggen. Bambi ble kastrert i april, og hans sønn Fergus overtar stafettpinnen som avlshan i oppdrettet i tiden som kommer. Det er per nå tenkt at han skal bli pappa til to kull. Ett med S*Angelic Whisper Janis joplin, og ett med (N)Wickmann’s Jenice.  Jeg tar ikke imot bestillinger på katt før kattungene har kommet til verden, for jeg vet jo enda ikke om kattene er enige med meg i mine planer. Det vil bare tiden vise. Jeg kommer selvfølgelig til å legge ut informasjon når ting begynner å skje, men det blir ikke før tidligst første halvdel av 2017.

14316734_10155110789561002_6874250803261769400_n1
I September var jeg på utstilling i Ålesund. Min kjære Janis har i år vippet over i seniorklassen, og på sin første utstilling i klassen ble hun best in show. Kullet som er nevnt over blir mest sannsynlig hennes siste kull. Til venstre i bildet er min gode veninne Ingunn Nitter-Nerland med sin flotte veteran Misty Fi-Fa-Fum, som ble beste veteran den dagen.

Cookie var også med, på søndagen var hun nominert, og fikk 1 av 3 stemmer i panel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *