Utstilling 20.-21. Februar

Denne helgen var jeg på utstilling med hankattene mine Bambi og Fergus. Bambi fikk sertifikatene sine og Fergus excellet 1. Ingen Nominasjoner eller best in show denne gangen, men tilbakemeldingene var fine og i stor grad som forventet. Fergus er i dag bare 8 måneder, og sist jeg veie han var han 6,7 kilo. Kroppen er STOR og hodet henger ikke helt med i veksten, men jeg har tro på at det blir bra til slutt. Helmi, Hanky og Herbert fra H. Kullet var også med med fine bedømmelser. Hanky ble vurdert som den beste av dommeren, overaskende men veldig morsomt. Jeg tror han rett og slett tok det på sjarmen hehe. Kullet kom på andreplass, tapte mot ett vakkert birmakull. Helmi var den eneste kattungen som også stillte individuelt og fikk sine excellent 1 og oppmuntrende bedømmelser i forhold til framtiden. Koselig utstilling med nye eiere på sin aller første utstilling.

Fergusfeit

FI*Nevillas Bambi RAG a (blå) NO*Tranquil Fergus RAG n (brun)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *